Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Preotul Petrică Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, așteptat luni la DNA Constanța

ro

04 Feb, 2024 18:07 1248 Marime text



Preotul Petrică Leașcu, personajul cheie în materialele jurnaliștilor de la Recorder.ro, intitulate „Corupție în numele Domnului“, ește așteptat luni, 5 februarie 2024, la sediul DNA Constanța, potrivit unor surse bine informate.  

Preotul Petrică Leașcu are calitatea de martor în dosarul penal deschis de DNA Constanța după materialele Recorder.ro, cauză în care ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este suspectat de cumpărare de influență!

În dosar, ÎPS Teodosie are calitatea de inculpat.
 
În dosar este vizat și Ilie Petre, consilier economic al Arhiepiscopiei Tomisului, pentru complicitate la cumpărare de influență.

Dosarul este instrumentat de Andrei Bodean, șeful DNA Constanța.  

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

„Această nouă calitate, de inculpat, este exagerată“
LIVE. UPDATE. ÎPS Teodosie, prezent la DNA Constanța! (FOTO+VIDEO)


Preotul Petrică Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, cheamă în instanță Recorder.ro. Cere daune de 1,2 milioane de euro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii