Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 25 august 2011

ro

25 Aug, 2011 13:49 1440 Marime text

Colectivul liceului George Călinescu deplânge trecerea în nefiinţă a colegului lor, prof. Marius Botea, om de înaltă valoare morală şi profesională, dascăl de o aleasă omenie. Amintirea sa va rămâne veşnic vie în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească!

S-a dus spre ceruri cu o discreţie totală profesorul Marius Botea. Dumnezeu să îl odihnească! Regrete eterne din partea prof. Ion Moiceanu, Petre Aurel şi a colegilor de istorie.

Familia îndurerată anunţă trecerea în nefiinţă a celei ce a fost Emilia Zarcada. Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră. Înmormântarea va avea loc vineri, 26 august, ora 12.00, la Cimitirul Central. Dumnezeu s-o odihnească!

Conducerea Asociaţiei Române a Apei este alături de Nicolae Muşat în marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei sale şi transmite sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească!

Teatrul de Stat Constanţa anunţă cu tristeţe trecerea în veşnicie a celui ce a fost Eugen (Gimi) Mazilu. A fost un actor cu foarte multă personalitate. Teritoriul artistic pe care s-a exprimat remarcabil a fost comedia, dar şi-a demonstrat talentul şi în roluri de compoziţie, musical-uri, drame psihologice sau teatru antic. De-a lungul carierei sale artistice a fost prezent, spectacol după spectacol, mai în fiecare seară, pe scena dramaticului constănţean sau în turnee şi deplasări. Cu talentul şi voioşia sa a înseninat şi a încântat mii de spectatori. De neuitat vor rămâne rolurile din „Sânziana şi Pepelea", „Miles gloriosus", „Cum se numărau cei patru Beatles?", „Cercul pătrat", „Piatra din casă", „Vânătoarea de raţe", „cel care primeşte palme" sau „Milionarul sărac". A fost director la Teatrul Dramatic Constanţa între anii 1986-1990. a fost un coleg bun, onest, generos. Un sctor admirat şi iubit de public. Condoleanţe familiei! Să-i fie somnul lin. Dumnezeu să-l odihnească!

Salariaţii de la SC Argus SA Constanţa, împreună cu conducerea societăţii îşi exprimă imensul regret privind decesul celui care a făcut parte din cadrul colectivului o lungă perioadă de timp, domnul Constantin Olteanu, un om de o competenţă profesională deosebită şi un caracter special. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească!

Cu durere în suflet anunţăm decesul celei ce a fost, prezenţă de neînlocuit şi suflet ales, mamă, soacră şi bunică, Constanţa Sanda. Nu te vom uita niciodată şi-ţi vom păstra mereu în suflet amintirea vie!

Familia Iliescu este alături de familia Sanda în aceste momente grele, pricinuite de pierderea celei ce a fost suflet cald şi blând, Constanţa Sanda. Odihnă veşnică şi sincere condoleanţe!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii