Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Ecologic şi uşor

ro

27 Aug, 2013 16:14 2469 Marime text
Pentru persoanele practice, care îşi doresc să protejeze mediul înconjurător, iar banii nu reprezintă o problemă, scuterele şi motocicletele electrice sunt o investiţie ideală. O firmă din Austria a făcut o demonstraţie cu vehicule ecologice, în centrul municipiului Medgidia. Producatorii susțin că mopedele, în ciuda prețurilor piperate, își merită fiecare bănuț.
Biciclete, maşini, trotinete, toate sunt electrice şi nu distrug mediul înconjurător. O astfel de investiţie merită toţi banii, deoarece aceste vehicule nu poluează mediul înconjurător, se încarcă într-o oră şi jumătate la orice priză şi pot fi conduse cu uşurinţă.
Motocicletele ecologice sunt aduse în România de o firmă din Austria.

„Aceste electrovehicule sunt produse în Austria, deci tehnologie europeană fără mici chinezării [...] sunt topul calității pe plan mondial la ora actuală în ceea ce înseamnă mobilitate electrică [...] Încercăm să creăm o lume mai verde, o lume mai facilă pentru toți, drept pentru care ne-am propus să introducem pe piața românească cea mai bună calitate, să încercăm să evităm greșelile pe care le-au făcut alții de a aduce autovehicule pe care le iei astăzi, iar mâine le arunci pentru că nu mai funcționează”, a declarat Romeo Murea, general manager firmă Austria.

Motocicletele electrice au o serie de avantaje, printre care se numără şi economisirea unor sume importante de bani, pe care în mod normal îi lăsam în benzinării, de fiecare dată când alimentăm.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii