Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Daniela Gurgu, director executiv Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Constanţa, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

20 Nov, 2023 17:00 1827 Marime text

 
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Daniela Gurgu, director executiv Direcţia Judeţeană pentru Sport și Tineret Constanţa, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:

Dragi constănțeni, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vă dorește tuturor multă sănătate și să vă simțiți, mai mult decât oricând, dobrogeni adevărați, români adevărați! De asemenea, adresăm tuturor dobrogenilor un călduros salut, împreună cu sincera urare de sănătate și pace!
 
Adevărata unire stă în modul în care cetățenii, alături de instituțiile statului, reușesc să se armonizeze și să conviețuiască în pace și înțelegere, fapt dovedit de Dobrogea de-a lungul anilor, cu proiecte comune, asumate cu responsabilitate de instituții publice, parteneri sociali, cetățeni și clasa politică.
 
Pentru Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța ziua de 14 noiembrie este deosebit de importantă, astfel că, an de an, în ciuda perioadei grele prin care trecem, facem eforturi pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment major.
Aniversăm și în acest an, cu emoție și bucurie, Ziua Dobrogei, moment important pentru istoria noastră prin revenirea Dobrogei la Patria Mamă după Războiul de Independență dintre 1877 - 1878.
La mulți ani, constănțeni ! La mulți ani, dobrogeni!
Director executiv,                                  
GURGU DANIELA     

         
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:  

Dobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament. Semnal pentru autorități despre nevoia de protejare a patrimoniului

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari