Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Înfrângere greu de anticipat” HC Dobrogea Sud Constanța, primul eșec în noul sezon al Ligii Naționale

ro

10 Oct, 2020 20:31 3537 Marime text
  • Formația de pe litoral a pierdut la două goluri, după ce la pauză a avut avans de șapte goluri!

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a înregistrat în această seară primul eșec din noul sezon al Ligii Naționale, 23-25 cu Poli Timișoara în turneul doi al campionatului, de la Sf. Gheorghe.

Eșecul ”delfinilor” nu era anunțat nimic după prima repriză, pe care HCDS a încheiat-o cu avantaj de șapte goluri, 16-9!  

Rezultatul din meciul cu Poli Timișoara trebuie să ne trezească! Duminică, la 16.30, jucăm cu Steaua, ultima partidă a turneului 2 al Ligii Zimbrilor de la Sfântu Gheorghe. Ne vom întoarce în Sepsi Arena, unde am pierdut dramatic în fața bănățenilor, după un final de joc marcat de erori și neinspirație în atac. Un meci ca un carusel, în care am plecat greu, de la 2-5, în minutul 10, am întors și ne-am avântat la 9-5, în minutul 15, după 9 minute fără gol primit, am accelerat la 16-9, până la pauză, și am zburat la 19-10, în minutul 37, pentru ca apoi să o luăm în jos, fără direcție, spre o înfrângere greu de anticipat. Iancu a ținut poarta cât a putut, dar paradele sale nu au fost suficiente. Cu doar 3 goluri marcate în ultimele 15 minute și niciunul în ultimele 11!, echipa noastră a fost aspru pedepsită de un Sadoveac necruțător, care a tras după el echipa timișoreană spre o victorie incredibilă. Poli s-a impus cu 25-23 și a obținut 3 puncte nesperate, se arată pe site-ul oficial al echipei constănțene.


Au jucat:

HC Dobrogea Sud (antrenor, Djordje Cirkovic): Iancu, Vasile – Șandru 6 goluri, Nistor 4, Chikovani 3, Radojevic 3, Susanu 2, Chiuffa 1 (1x7m), Nikolic 1, Onur Ersin 1, Andrei 1 (1), Simovic 1, Buricea, Ilie, Komogorov.

Poli Timișoara (antrenor, Vlad Caba): Tcaciuc, Pal – Sadoveac 9 goluri (4x7m), Barros 6, Șomlea 3, Baican 2, Neamțu 2, Fenici 1, Câmpan 1, Năstăsie 1.

Un meci pe care vrem să îl uităm cât mai repede. Suntem mâhniți de acest rezultat pentru că am controlat jocul timp de 50 de minute. Sper să trecem cât mai repede peste acest moment pentru că ne așteaptă un meci și mai greu, cu Steaua, adeclarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu, potrivit sursei citate.


În clasament, formația de pe litoral se află pe locul doi, cu 18 puncte, având șase victorii și un eșec în șapte partide.
 
Derby-ul etapei a noua a Ligii Naționale, HC Dobrogea Sud - Steaua București, se joacă duminică, de la ora 16.30, în direct la TVR1.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii