Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia şi HC Dobrogea Sud Constanţa DivA sunt pe podium în campionat

ro

04 Oct, 2021 00:00 2606 Marime text
 
 
  • În clasament, CS Medgidia e la egalitate de puncte cu liderul CSU Piteşti, care deţine avantajul golaverajului.
 
Ambele reprezentante ale judeţului Constanţa în seria B a Diviziei A la handbal masculin, CS Medgidia şi HC Dobrogea Sud Constanţa DivA, ocupă locuri pe podium după trei etape scurse din competiţie.
 
CS Medgidia se află pe locul doi, cu nouă puncte, după ce a câştigat toate meciurile de până acum, în timp ce echipa secundă a HC Dobrogea Sud ocupă poziţia a treia, având şase puncte, după două victorii şi un eşec. În etapa a treia, CS Medgidia a învins în deplasare CSM Bucureşti DivA, scor 31-27 (15-14). Oaspeţii au jucat cu: Uzun - Moroșanu 7, Hodorogea 5, Cornilă 4, Cimpu 3, Stoian 3, Damian 3, Horneț 2, Bida 2, Mureșeanu 2, Carabaș, Suliman, Hristu, Olar, Mamut, Stoica. „«Panterele» conduse de pe margine de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu și-au apărat bine spatele și au făcut o partidă frumoasă în Sala Rapid din capitală. Medgidia a jucat la capacitate maximă și a strălucit cu o defensivă puternică, oferind spectatorilor emoții și un joc cu mult tempo. Felicitări, băieți!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
HC Dobrogea Sud DivA a jucat pe teren propriu cu CSM Alexandria DivA, de care a dispus la scor, cu 57-28 (21-11). Echipa Constanței: Chilianu, Paraschiv - R. Ștefan 9, Pavlov 8, Murtaza 8, T. Ștefan 8, Neculai 5, Ablachim 5, Răzmeriță 3, Teodorescu 3, Picoiu 3, Bruj 3, Mirea 1, Olaru 1.
 
În clasament, CS Medgidia e la egalitate de puncte cu liderul CSU Piteşti, care deţine avantajul golaverajului, +15 (90-75) faţă de +10 (86-76). În etapa a doua, CS Medgidia a învins acasă Dinamo Bucureşti DivA cu 25-22 (12-10), în timp ce HC Dobrogea Sud DivA a cedat cu 30-39 (12-19) în fieful formaţiei HC Buzău 2012 DivA.       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citeşte şi:
 
În Divizia A, HC Dobrogea Sud DivA şi CS Medgidia - victorii, CSU Neptun - egal
 
CSU Neptun Constanța, pe locul trei în clasament. Egal în deplasare în ultimul meci (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii