Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Divizia A, HC Dobrogea Sud DivA şi CS Medgidia - victorii, CSU Neptun - egal

ro

19 Sep, 2021 14:11 2773 Marime text
  • Reprezentantele litoralului în competiţie ocupă locuri pe podium în clasament.

Reprezentantele judeţului Constanţa în Divizia A de handbal, CS Medgidia şi HC Dobrogea Sud Constanţa DivA (la masculin), respectiv CSU Neptun Constanţa (la feminin), au înregistrat rezultate pozitive în meciurile pe care le-au susţinut în ultima etapă.

În seria A a campionatului, CSU Neptun a jucat în etapa a doua în deplasare cu CSM Corona Braşov, iar partida s-a încheiat la egalitate, 22-22 (14-11 la pauză pentru gazde).

Cu patru puncte în două partide, formaţia de pe litoral ocupă locul trei în clasament.

CSU Neptun Constanța încheie la egalitate meciul din a doua etapă a Diviziei A la Handbal Feminin, scor final 22-22. CSU Neptun a făcut o repriză secundă foarte bună în care a recuperat handicapul de la pauză (14-11 pentru CSM Corona Brașov) și putea produce surpriza la ultima fază a meciului însă fetele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie nu au mai avut timp pentru a finaliza ultima fază de atac, searată pe pagina de Facebook a echipei din Constanţa.

 
Pentru CSU Neptun au marcat: Stănciulescu - 6 goluri, Moldoveanu - 6, Pintilie - 5, Gheorghe - 3, Ilie - 1, Cercel - 1.
 
În următoarea etapă, CSU Neptun va juca pe teren propriu cu Spartac București.

În întrecerea masculină a Diviziei A, seria B, s-a disputat prima rundă, în care formaţiile de pe litoral au înregistrat rezultatele: CSA Steaua Bucureşti DivA - HC Dobrogea Sud DivA 31-39 (15-20) şi CS Medgidia - ACS HC Buzău 2012 DivA 30-27 (13-12).

CS Medgidia a debutat cu o victorie frumoasă în noul campionat al Divizia A masculin, Seria B, după ce a învins pe ACSHC Buzău, cu scorul de 30-27. Deși echilibrată, prima repriză a fost condusă de handbaliștii noștri, scor 13-12. Buzăul a venit la Medgidia cu o echipă preponderent formată din jucători care activează și în Liga Națională, însă n-a reușit să destrame apărarea și determinarea băieților antrenați de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu. S-a terminat 30-27 pentru CS Medgidia, care, iată, deschide campionatul cu dreptul și cu mari speranțe pentru următoarele meciuri, este mesajul CS Medgidia.

 
Cu câte trei puncte, HC Dobrogea Sud DivA şi CS Medgidia se află pe podium după prima etapă, pe locurile 2, respectiv 3.
     
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii