Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele Constanţei, strălucitoare CSS1 - campioană naţională, CS Farul - medalie de argint (galerie foto + video)

ro

02 Jul, 2015 00:00 2594 Marime text
Gimnastele Clubului Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa şi cele ale Clubului Sportiv Farul Constanţa s-au numărat printre remarcatele Campionatului Naţional de junioare de la Oneşti, unde echipele şi-au disputat medaliile, iar în concursul individual, sportivele au evoluat pentru calificarea la faza finală din toamnă. 

În întrecerea pe echipe, CSS1 Constanţa s-a dovedit cea mai bună la junioare 2, devenind campioană naţională, în formula Emilia Munteanu, Alexandra Patriche, Ana-Maria Avram şi Gabriela Toader. Toate patru s-au calificat, în acelaşi timp, pentru concursul din toamnă, alături de alte trei fete de la CSS1, care au evoluat la Oneşti la individual: Diana Harabagiu, Bianca Matei (ambele, la junioare 2) şi Maria Holbură (la junioare 1), aceasta din urmă fiind componentă a lotului naţional de la Izvorani. Gimnastele clubului şcolar constănţean care au concurat la Oneşti sunt pregătite de Mădălina Hârbu, Sorin Bechir, Cătălin Meran, Petruţa Marcu şi Mirela Szemerjai, iar coregraf este Mihaela Lintzmaier.

La aceste Naţionale, CS Farul a concurat pe echipe cu formaţia de junioare 1, alcătuită din Carmen Glăvan, Corina Găianu şi Georgiana Juravle (toate de la lotul de la Deva), iar medalia cucerită a fost argintul. Cele trei au obţinut calificarea şi la individual, în toamnă, când CS Farul va mai fi reprezentat la această secţiune de alte patru sportive (în urma evoluţiei lor la individual de la Oneşti): la junioare 1 - Teea Milea; la junioare 3 - Ioana Stănciulescu (aflată la lotul de la Oneşti) şi Silvia Sfiringu; la junioare 4 - Ariadna Stanciu (lotul de la Deva) şi Nicole Coman. Fetele de la Farul care au evoluat la Oneşti sunt pregătite de Clemenţa Garabet şi de soţii Nicolai (Dana şi Remus).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii