Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a închiriat excavator și autobasculantă. Iată de la cine! (DOCUMENTE)

ro

04 May, 2024 16:24 1256 Marime text
  • Termica Distribuție Năvodari SRL a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte firmei Valentino Trans Confort SRL

Termica Distribuție Năvodari SRL a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte firmei Valentino Trans Confort SRL.

Primul contract are ca obiect închirierea unui excavator pe pneuri CASE WX210.

Valoarea achiziției se ridică la 270.000 de lei.

Al doilea contract vizează închirierea unei autobasculante 8x4 40 tone Iveco.

Costul este de 270.060 de lei.

Ambele atribuiri au apărut în SEAP pe 29 aprilie 2024.
 

Despre Valentino Trans Confort SRL

Termene.ro, platformă consultată la data de 3 mai 2024, arată că firma a apărut pe piață în anul 2011, are sediul în Năvodari, județul Constanța, pe strada Uzinei nr. 1 și obiectul de activitate este „transporturi cu taxiuri”.

Asociații Valentino Trans Confort SRL sunt Alexandru Ștefan Daraban și Ancuța Alexandra Daraban. Ancuța Alexandra Daraban este și administrator.

Conform termene.ro, Alexandru Ștefan Daraban este și în Lacul Magic SRL, respectiv Daraban Alexandru Stefan Persoană Fizică Autorizată (întrerupere temporară de activitate). Ancuța Alexandra Daraban mai este prezentă în Valentino Auto Service SRL și Direct Trans Alex SRL (ambele radiate).

Valentino Trans Confort SRL a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 1.475.403 lei, un profit egal cu 602.759 de lei și patru salariați.

Licitatiapublica.ro arată că societatea are adjudecate 37 de cumpărări directe, toate înregistrate la nivelul județului Constanța. Cea mai veche datează din 25 februarie 2019, fiind încheiată cu Primăria Năvodari.

Toate cumpărările directe ale Valentino Trans Confort SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Dosarul se află la Tribunalul Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii