Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atleta constănțeană Cristina Bujin concurează la Campionatul European pe echipe Liga 1

ro

18 Jun, 2021 00:00 3839 Marime text
 

 
  • La începutul acestei luni, Cristina Bujin a cucerit un nou titlu de campioană a României, impunându-se în proba de triplusalt, cu 13,30 m.
 
Cluj Arena găzduiește, în perioada 19 - 20 iunie, Campionatul European de atletism pe echipe Liga 1, iar din lotul feminin al României face parte și atleta constănțeană Cristina Bujin, care va concura la triplusalt.
 
„La Cluj-Napoca, vom putea vedea «la treabă» cel mai valoros lot de care dispunem la ora actuală. Cu 10 zile înainte ca lista calificaților pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo să se închidă (29 iunie), pe pista clujeană se vor întrece patru dintre tricolorii participanți la Olimpiadă: Daniela Stanciu, Florentina Iușco, Alin Firfirică și Rareș Toader. Alcătuirea echipei reprezentative a avut la bază selecția din cadrul Campionatelor Naționale rezervate seniorilor și tineretului, competiție desfășurată la începutul lunii iunie, pe «Cluj Arena»“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Atletism.
 
La Naționale, Cristina (legitimată la CS Farul Constanţa; antrenor, Daniel Cojocaru) a devenit campioană a României la senioare în proba de triplusalt, cu 13,30 m. Maestru al sportului, multiplă campioană naţională, dar cu rezultate şi pe plan internaţional, participantă la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, Cristina a fost singura campioană de senioare a Constanţei la acest concurs. Cristina Bujin este şi profesor de atletism la CSS1 Constanţa, având grupa ei de copii.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cristina Bujin)
 
Citește și:
 
Cristina Bujin, Ioana Manoliu, Florin Vişan şi Marius Bîra, aur la Naţionale. Ioana, campioană cu preţul unei accidentări
 
Interviu cu Cristina Bujin, atletă, dar şi profesor la CSS1 Constanţa
„Să descoperim împreună acest sport minunat”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii