Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu puternic, lângă Mănăstirea Voroneț, județul Suceava

ro

04 May, 2024 16:28 638 Marime text






 
  • Un incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu puțin timp, lângă Mănăstirea Voroneț din orașul Gura Humorului, în județul Suceava. O casă aflată la doar câteva sute de metri de biserică a luat foc.

Din cauza faptului că bate vântul tare, iar majoritatea acoperișurilor locuințelor din zonă sunt realizate din șiță, riscul ca focul să se extindă la alte case și la mănăstire este ridicat, potrivit știripesurse.ro.

Pompierii au fost chemați să intervină, cu doar câteva ore înainte de Sărbătoarea Învierii, pentru stingerea unui incendiu puternic în apropiere de Mănăstirea Voroneț.

O femeie a fost scoasă la timp din casa care arde. Incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 15:00. La fața locului intervin pompierii militari pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Incendiul se manifestă la o casă de locuit și la două anexe gospodărești, iar flăcările s-au propagat și la acoperișul unei locuințe învecinate.
Până în acest moment, nu au fost raportate victime. Se pare că în locuință se afla o femeie în vârstă, care a fost scoasă la timp din casă.
 
 
 
 Citește și
 
 Caz șocant în Timiș, de Sâmbăta Mare. Un bărbat și-a dat foc în încercarea de se sinucide
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii