Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei dă cadouri de Crăciun (video)

ro

16 Dec, 2010 03:54 2079 Marime text
Pachete_Navodari1.jpgPrimarul din Navodari a facut fericiti peste 6000 de pensionari in prag de sarbatori . Persoane cu handicap si familii cu venituri mici au primit anul acesta pachete cu alimente, astfel fiecare navodarean va avea de craciun masa incarcata .

Totul a decurs ca la carte . De la primele ore ale diminetii oamenii s-au asezat la rand pentru a primi din partea municipalitatii pachetetelul de craciun . Reprezentantii primariei au pregatit 3 locatii pentru ca oamenii sa nu stea prea mult la coada , insa cele peste 6000 de pachete nu au fost usor de impartit . Cert este ca la sfarsit toata lumea a plecat multumita .

Pachete_Navodari3.jpgPentru a evita aglomeratia distribuirea alimentelor s-a facut in ordine alfabetica in cele 3 centre diferite . Fiecare pachet are o valoare de 40 de lei , suficient spun oamenii care poate alta data nu aveau nimic pe masa de craciun .

Primarul localitatii navodari Nicolae Matei spune ca persoanele cu handicap indiferent de grad, cele care primesc ajutor social, precum şi cei de la cantina socială trebuie să primeasca un ajutor .

Cei care s-au bucurat de cadourile din partea autoritatilor locale , nu au intarziat sa ii multumeasca primarului , nicolae matei si sa ii ureze un craciun fericit !

Distribuirea se face în perioada 15-17 decembrie, între orele 09:00 şi 16:00. Este cel de-al doilea an in care locuitorii din navodari primesc ajutor constand in alimente din partea autoritatilor locale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii