Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei, fostul primar Năvodari, trage un semnal de alarmă! „De pe paginile mele de Facebook și de Instagram scrie altcineva, care face reclamă la criptomonede!“

ro

21 Nov, 2023 17:05 1474 Marime text


Nicolae Matei, fostul primar Năvodari, s-a trezit cu paginile de Facebook și de Instagram atacate.
 
Fostul edil trage un semnal de alarmă și spune că de pe paginile sale de Facebook, dar și de pe cea de Instagram „scrie altcineva, cineva care face reclamă la criptomonede“.
 
„Nu am niciun fel de încredere personală în monedele virtuală și sfătuiesc pe toți care au încredere în mine să nu cumpere criptomonede. Să nu își irosească banii pe iluzii!“, mai spune edilul.  
 
Iată ce a declarat Nicolae Matei, fostul primar Năvodari, pentru ZIUA de Constanța
 

„Într-adevăr, miercurea trecută mi-au spart paginile de Facebook, și pagina personală, și pagina publică, de politician și pe cea de Instagram. Am dat, chiar de vineri, un e-mail către Facebook și am descris ce s-a întâmplat și am făcut solicitare să îmi recuperez conturile. Nu am primit nici până acum vreun răspuns.
 
Aș vrea să informez că de pe paginile mele de Facebook și de Instagram scrie altcineva, cineva care face reclamă la criptomonede.
 
Aș vrea să vă spun în modul cel mai clar că nu am cumpărat sau vândut niciodată criptomonede și nu am niciun fel de încredere personală în monedele virtuală și sfătuiesc pe toți care au încredere în mine să nu cumpere criptomonede. Să nu își irosească banii pe iluzii! Nu am făcut-o niciodată și îi rog să nu o facă nici ei, pentru că și-ar risca banii“.

Citește și

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii