Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

White week-end la Hotel Rex

ro

07 Jul, 2010 01:13 2078 Marime text
cap_3.jpgDupă ce noua conducere a hotelului Rex din Mamaia a venit cu ideea organizării unor seri tematice, dar şi a unor „cocktail evenings", la sfârşitul acestei luni, între 22 şi 25 iulie, are loc primul White week-end, un eveniment care va cuprinde mai multe prezentări de modă, dar şi un concert live susţinut de Paula Seling.

hotel-Rex-Cocktail-evening-.jpgPrima seară a week-end-ului inedit va cuprinde o prezentare de modă semnată Vozianov, unul din cei mai apreciaţi designeri din Europa de Est ale cărui creaţii au fost prezentate în ediţiile internaţionale ale revistei VOGUE. În cea de-a doua seară, participanta la Eurovision-ul din acest an, Paula Selling, va concerta live. Ultima seară este dedicată clienţilor hotelului care se vor delecta cu o cină festivă de tip fusion. Pachetul de evenimente dedicat exclusiv clienţilor hotelului are şi un preţ foarte accesibil, 450 de euro de persoană şi include trei nopţi de cazare cu mic dejun, acces la evenimente, dar şi o cină festivă.

Acestui eveniment îi urmează competiţia de volei pe plajă, VOLLEY Tournament, care va avea loc în perioada 29 iulie - 1 august şi la care vor participa cei mai buni sportivi din ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii