Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment marca CCINA Prezentare de modă, oferte variate şi preţuri pentru toate buzunarele, la Târgul TINIMTEX (galerie foto)

ro

15 Sep, 2015 00:00 2608 Marime text
Îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, lenjerie, haine din piele şi din blană, încălţăminte, genţi şi alte accesorii, pentru toate gusturile şi buzunarele, vor putea fi achiziţionate în cadrul celei de-a 64-a ediţii a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX.
 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), organizează, în perioada 16 - 20 septembrie, cea de-a 64-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional şi la Centrul de Afaceri Eurolitoral din staţiunea Mamaia, pe o suprafaţă totală de 5.500 mp, şi reuneşte peste 240 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din întreaga ţară, majoritatea fiind participanţi fideli ai acestui eveniment. „Numărul mare de expozanţi şi suprafaţa ocupată demonstrează că TINIMTEX se bucură, în continuare, de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanţi. În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi şi diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă. Colecţiile toamnă-iarnă 2015 ale producătorilor români aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi a sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu“, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ a României, Mihai Daraban.

Liliana Ţuroiu expune la Constanţa colecţia „Zestrea“

La ediţia din luna septembrie a TINIMTEX, unii dintre participanţii la târg au pregătit publicului constănţean o prezentare de modă în cadrul căreia vor fi expuse cele mai reprezentative modele din colecţia toamnă-iarnă, eveniment ce se va desfăşura miercuri, 16 septembrie, începând cu ora 18.30, în sala de ceremonii a Pavilionului Expoziţional, etajul 1. Astfel, artistul plastic şi designerul Liliana Ţuroiu, lector universitar doctor în cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, va prezenta constănţenilor colecţia „Zestrea“. În cuprinsul acestei colecţii, materiale moderne se alătură broderiilor noi de inspiraţie tradiţională, în spiritul tendinţelor actuale ale modei, şi au valoarea unui „liant“ între informaţia documentară tradiţională şi nevoile estetice sau de confort actuale.

Despre participanţii la târg

Din totalul participanţilor la TINIMTEX, 73% sunt producători şi 27%, comercianţi. Dintre producători, 29% provin din Bucureşti, 12%, din Constanţa, câte 7% din Iaşi şi Braşov, 5% din Neamţ şi Arad, câte 3% din Suceava, Satu Mare, Argeş şi Bacău, câte 2% din Timişoara, Cluj, Prahova, Sibiu, Botoşani, Galaţi, Brăila, Baia Mare, iar 75 sunt din Bihor, Dolj, Olt, Bacău şi Mureş. De asemenea, din totalul de 240 de firme participante, 109 se ocupă de confecţii adulţi, cinci firme - de bijuterii, gablonzuri, accesorii, 46 de firme - de tricotaje, lenjerii, lenjerii de pat, home & deco, iar 80 firme - de marochinărie, încălţăminte şi confecţii din piele şi blană. TINIMTEX va fi structurat astfel: Pavilionul Expoziţional, parter - îmbrăcăminte adulţi, etaj - îmbrăcăminte adulţi şi copii, lenjerie, home & deco, accesorii, Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele şi blană, genţi şi accesorii, încălţăminte. Târgul poate fi vizitat în perioada 16 - 19 septembrie, între 10.00 şi 19.00, şi duminică, 20 septembrie, între 10.00 şi 16.00.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii