Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanții USR care vor candida la localele din 2020, cursanți la școala de consilieri

ro

28 Aug, 2019 00:00 1404 Marime text

Aleșii locali USR din Consiliul General al  capitalei au început cursurile de pregătire a viitorilor candidați ai partidului pentru localele din 2020. „Ne pregătim intens pentru alegerile locale din 2020. Weekendul trecut s-a desfășurat cel de-al șaselea curs pentru viitori consilieri locali ai USR. În curând vom anunța și candidații”, susțin reprezentanții organizației USR Constanța.

Președintele organizației, Remus Negoi, a explicat pentru ZIUA de Constanța cum se desfășoară aceste cursuri: „Cursurile au început încă din luna ianuarie, deocamdată au avut loc cam o dată pe lună, însă, începând de anul viitor, frecvența lor va crește. Este o campanie la nivel național prin care vrem să-i pregătim pe viitorii aleși locali ai partidului. Cursurile vor continua și cu consultanți din afara formațiunii, deocamdată, aleșii de la București fac turul filialelor și împărtășesc din experiența loc, deoarece ei sunt singurii consilieri pe care îi are USR”.

La nivelul filialei teritoriale de la Constanța, aproximativ 30 de USR-iști frecventează aceste cursuri, însă numărul acestora este în creștere.

Sursa foto: Facebook / USR Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii