Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost emis certificatul de urbanism Spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice, amenajate în Poarta 6 din municipiul Constanța

ro

12 Apr, 2024 12:25 471 Marime text
  • Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 961 pentru „Amenajare spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice în Municipiul Constanța, Poarta 6“.
  • Inițiatorul proiectului privind necesitatea și oportunitatea amplasării de echipamente pentru exerciții fizice, inclusiv de tip calisthenics, în parcurile din municipiul Constanța, este consilierul local USR Florin-Cătălin Iacob.
 
Proiectul de amplasare echipamente pentru exerciții fizice, inclusiv de tip calisthenics, în parcurile din municipiul Constanța,  prinde contur.
 
Pe data de 11 aprilie anul curent, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 961 pentru „Amenajare spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice în Municipiul Constanța, Poarta 6“. Actul de urbanism este valabil 24 de luni.
 
Reamintim că în 2021, Consiliul Local Constanța a adoptat un proiect de hotărâre privind necesitatea și oportunitatea amplasării de echipamente pentru exerciții fizice, inclusiv de tip calisthenics, în parcurile din municipiul Constanța, domeniul public al acestuia. Inițiatorul proiectului este consilierul local USR Florin-Cătălin Iacob.
 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Autorizația de construire, emisă de Municipalitate: Reabilitarea Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța, în linie dreaptă

Licitații Primăria Constanța Arasound SRL va asigura serviciile de sunet pentru evenimentele muzicale care vor avea loc în Piața Ovidiu în perioada 4 -6 mai! (DOCUMENT)

Primăria Constanța intenționează să exproprieze proprietarul de pe strada Primăverii 59A. Ce vrea să amenajeze acolo? (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii