Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din Egipt, condamnat definitiv la Constanța pentru șantajarea unei mămici

ro

21 Jul, 2020 00:00 1749 Marime text
  • Inculpatul a aşezat o butelie cu gaz în mijlocul unui apartament. Ulterior printr-un apel video, inculpatul a adresat unei femei ameninţări cu moartea şi cu uciderea a doi minori.

Un bărbat, de 48 de ani, din Egipt, a fost condamnat definitiv de judecătorii Curții de Apel Constanța la doi ani de închisoare cu suspendare.
 
Cel în cauză a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, prin rechizitoriul nr.11655/P/2019, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.
 
În sarcina inculpatului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în perioada 3 - 5 noiembrie 2019, în mod repetat, în timp ce se afla într-un imobil situat pe raza municipiului Constanţa, inculpatul a aşezat o butelie cu gaz în mijlocul unui apartament. Magistraţii mai arată că, prin intermediul mesajelor text şi al unui apel video, inculpatul a adresat unei femei ameninţări cu moartea şi cu uciderea a doi minori, (...), în vârstă de cinci ani şi 11 luni, şi (...) de patru ani şi cinci luni, ai persoanei vătămate. Scopul bărbatului era, după cum arată procurorii, să o convingă pe persoana vătămată să îi trimită suma de 500 de euro, fără justificare obiectivă.  
 
Decizia Curții de Apel Constanţa este definitivă.
 
Citește și :

Constanța
Minor de 17 ani, reținut pentru șantaj. Ar fi trimis un e-mail către o unitate de învățământ prin care ar fi constrâns conducerea instituției să își prezinte demisia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii