Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant în Constanța, pentru șantaj. În dosar ar fi cercetat și fostul campion național la box Marian Gândac (FOTO+VIDEO)

ro

06 Feb, 2024 13:49 1837 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • Astfel, la data de 5 februarie 2024, aceștia au fost prinși în flagrat delict, într-un local, la scurt timp după ce ar fi primit 2.500 de lei de la persoana vătămată, un bărbat, de 42 de ani.
 
La data de 5 februarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 49 de ani, respectiv 60 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, la data de 5 februarie 2024, aceștia au fost prinși în flagrat delict, într-un local, la scurt timp după ce ar fi primit 2.500 de lei de la persoana vătămată, un bărbat, de 42 de ani.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 23 ianuarie - 1 februarie 2024, cei doi bărbați ar fi constrâns persoana vătămată să le remită suma respectivă de bani, prin amenințări cu acte de violență fizică și distrugere.
 
Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.
 
Surse apropiate anchetatorilor arată că unul dintre autori ar fi cunoscutul boxer (fost campion național) Marian Gândac.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.



Citește și:
Bărbat din Constanța, depistat cu droguri. Iată ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii