Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre de Consiliu Local luată în 2017 PUZ-ul pentru strada Călăraşi, în atenţia instanţei

ro

04 Mar, 2020 00:00 1609 Marime text

Procesul ce vizează ridicarea blocului de pe strada Călăraşi va avea o nouă înfăţişare, mâine, la Tribunalul Constanţa. Concret, este vorba despre litigiul în care se solicită anularea hotărârii de Consiliu Local ce priveşte blocul care ar urma să fie ridicat pe strada Călăraşi, din Constanţa, prin PUZ-ul iniţiat de Elena Epure. De menţionat că hotărârea atacată în instanţă a fost luată în urmă cu mai bine de doi ani.


La termenul anterior din proces, desfăşurat în data de 23 ianuarie, judecătorii au amânat cauza, atât din cauza protestelor din justiţie pe marginea eliminării pensiilor de serviciu, cât şi pentru a se lua la cunoştinţă înscrisurile depuse la dosar.


Cazul a fost înregistrat la instanţă încă din anul 2018, pe data de 29 august, pe rolul Secţiei contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Constanţa, unde a primit numărul de dosar 5213/118/2018. Obiectul dosarului îl constituie „anulare act administrativ HCL nr. 19/31.01.2017“, reclamant fiind Asociaţia Constanţa Altfel, iar printre pârâţi se numără Consiliul Local al Municipiului Constanţa, dar şi Primarul Municipiului Constanţa.


Aşa cum se arăta şi în ediţiile anterioare, PUZ-ul a fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local din ianuarie 2017 şi priveşte zona delimitată de strada Călăraşi, strada Mihai Viteazul, strada Călugăreni şi strada Ștefan Mihăileanu, investitor fiind Elena Epure. Astfel, proprietarul terenului în suprafaţă de 280 mp de pe strada Călăraşi intenţionează să ridice o clădire de locuinţe colective în regim P+2E, cu funcţiuni complementare locuirii: parcare şi spaţii tip birou pentru exercitarea profesiilor liberale.


Citeşte şi:

PUZ-ul iniţiat de Elena Epure pentru un bloc de pe strada Călăraşi, atacat în instanţă de „Constanţa Altfel“ (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii