Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cazat“ la Penitenciarul Poarta Albă! Un fost educator, acuzat că ar fi abuzat mai mulți copii, cere să fie pus în libertate

ro

19 Mar, 2023 10:18 974 Marime text



Judecătorii de la Tribunalul Constanța analizează cererea de punere în libertate formulată de un fost educator din Brașov! 

Individul (B.M.) a fost condamnat, în 2018, la 9 ani de închisoare pentru că ar fi abuzat sexual mai mulți minori de la un centru de plasament din Brașov!

Oricare va fi decizia Tribunalului Constanța, aceasta va fi definitivă! 

Potrivit DIICOT, în perioada 2011-2014, inculpatul, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, în calitate de educator la un centru de plasament de pe raza judetului Brasov, a abuzat sexual mai multi minori cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, care se aflau în ingrijirea sa, prin constrangere si profitand de imposibilitatea acestora de a se apara.

În urma perchezitiei domiciliare au fost gasite si ridicate  mai multe  mijloace de stocare ocazie cu care  au fost identificate fisiere continand materiale pornografice.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii