Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE S-a activat Planul Roşu de intervenţie Microbuz cu persoane, răsturnat pe DN 65. Doi morţi şi mai mulţi răniţi

ro

14 Aug, 2019 13:07 2088 Marime text
Plan Roşu activat în judeţul Dolj. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat miercuri în afara părţii carosabile, în localitatea Pieleşti.

Având în vedere numărul ocupanţilor, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului, transmite ISU Dolj.

Pentru intervenția imediată, în zona indicată au fost trimise o Descarcarare, două autospeciale pentru transport victime multiple și două ambulanţe ale Serviciului Județean de Ambulanţă.

Misiunea este in dinamică.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65 Slatina – Craiova, pe raza localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, a avut loc un accident rutier: pe fondul vitezei excesive, un microbuz a pierdut – într-o curbă periculoasă - controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ.

UPDATE: 13 persoane se aflau în microbuz în momentul accidentului. Cinci dintre aceştia refuză transportul la spital, şase au fost transportate la spital și două persoane au decedat.

Sursă foto: ISU Dolj
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii