Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul INFOTRAFIC Raport de circulație pe A2 în această dimineață

ro

09 Mar, 2024 08:04 540 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cucirculaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Este semnalată ceață, carescade vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multeartere rutiere din județele Călărași, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Mehedinți, Olt,Dolj și Teleorman.
 
La nivel național se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București –Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic fiind normale.

Pe timp de ceaţă, recomandăm conducătorilor auto săreducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi săfolosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor,bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că petimp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 



Citește și:

Licitație contestată la CNSCIridex Group Salubrizare a vrut să facă curățenie și în parcările și grupurile sanitare de pe Autostrada Soarelui! Ce verdict a primit?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii