Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de ceață pe Autostrada A2 București Constanța și pe drumurile din Dobrogea

ro

22 Feb, 2024 07:11 818 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07:00), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Se circulă în condiții de ceață în multe județe ale țării: Alba, Arad, Argeș, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui și Vrancea.

Este de asemenea semnalată ceață și pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, cu vizibilitate de aproximativ 200 metri, pe alocuri de 100 metri.

„Pentru o circulație în siguranță pe timp de ceață, sfătuim conducătorii auto să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, să ruleze cu atenție sporită și viteză redusă, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea direcției și să evite manevrele riscante!“ - au mai precizat reprezentanții INFOTRAFIC

Citește și: 

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de ceață
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii