Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română - Polițiștii au adus în țară trei urmăriți la nivel internațional

ro

15 Feb, 2024 11:17 382 Marime text
Nr. 219 din 15 februarie 2024
 
URMĂRIȚI LA NIVEL INTERNAȚIONAL, ADUȘI ÎN ȚARĂ DE POLIȚIȘTI
 
La data de 14 februarie 2024, Poliția Română a adus în țară 3 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse sau de arestare preventivă.
 
Astfel, a fost adus un bărbat, de 32 de ani, domiciliat în Dolj, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Craiova, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 4 luni.
 
Un alt bărbat, de 40 de ani, din Constanța, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Judecătoria Constanța a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 5 ani și 3 luni.
 
La aceeași dată, a fost adus un bărbat, de 32 de ani, domiciliat în Constanța, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. Acesta a fost adus din Spania, având emis de către Judecătoria Corabia, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă.
 
Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării mandatelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii