Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompier condamnat în dosarul Colectiv, dat în urmărire națională

ro

13 May, 2022 11:08 3928 Marime text
Antonina Radu. Foto: Poliția RomânăPolițiștii au dat-o în urmărire națională pe Antonina Radu, una dintre pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti condamnată la 8 ani şi 8 luni închisoare în dosarul Colectiv.

Oamenii legii au cauttat-o pe femeie la domiciliu și la locul de muncă pentru a pune în executare mandatul de urmărire.

Pentru că aceasta nu a fost găsită s-a luat decizia să fie dată în urmărire națională.

„Fata de numita RADU ANTONINA Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penala a emis MEPI nr. 6253 din data de 12.05.2022, fiind condamnata la 8 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si uzurparea functiei“ - se arată în prezentarea de pe pagina Poliției Române. 

Reamintim că magistrații de la Curtea de Apel București au dat astăzi, după mai multe amânări, sentința definitivă în dosarul Colectiv.

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat definitiv la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

Patronii clubului Colectiv au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între 6 şi 11 ani şi 8 luni de închisoare astfel: Paul Gancea - 6 ani şi 4 luni de închisoare;

Costin Mincu - 8 ani de închisoare;

Alin George Anastasescu - 11 ani şi 8 luni de închisoare.

George Matei şi Antonina Radu, doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au fost condamnaţi la câte 8 ani şi 8 luni închisoare.

Pirotehniştii Viorel Zaharia şi Marian Moise, condamnați fiecare la câte 6 ani şi 10 luni de închisoare. 

Directorul firmei de artificii, Cristian Niţă condamnat la 2 ani şi 6 luni cu suspendare, plus efectuarea a 80 de zile muncă în folosul comunităţii în cadrul Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA sau în cadrul ADP sector 1 Bucureşti. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii