Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Tulcea, în doliu. Colonel Gheorghe Cotoroană s-a stins fulgerător urmare a unui accident

ro

30 Oct, 2023 18:25 2057 Marime text

Vestea că domnul Colonel (r) Gheorghe Cotoroană s-a stins fulgerător urmare a unui accident a creat o undă de tristețe în Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Cunoscut ca un pompier devotat și profesionist, Colonel (r) COTOROANĂ a atins apogeul carierei în anul în anul 2007 când, la data de 6 decembrie a fost numit comandant al ISU „Delta” Tulcea, iar în anul 2009 după o carieră plină de provocări și succese a trecut în rezervă la vârsta de 53 de ani, transmit reprezentanții ISU Tulcea. 

Militar de carieră, a absolvit la vârsta de 22 de ani Școala Militară de Ofițeri Activi Nicolae Bălcescu din Sibiu cu gradul de locotenent fiind mai apoi încadrat la Compania de Pompieri Tulcea. A activat în cadrul Serviciului Logistic având funcția de Șef Serviciu până în anul 2005, când la data de 01.06 a fost numit prim-adjunct al Inspectorului Șef.

Cu o imensă tristețe în suflete, pompierii tulceni sunt alături de familia îndurerată căreia îi transmit sincere condoleanțe și îi doresc să aibă putere pentru a trece peste această pierdere prematură a celui ce a fost soț, tată și bunic, au mai punctat reprezentanții ISU Tulcea. 

Drum lin către îngeri domnule colonel Cotoroană! 


Citește și:

Dramă într-o familie din Argeș. O mamă a murit și fiul ei a suferit arsuri în urma incendiului ce le-a cuprins locuința
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii