Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat întins pe șosea, accidentat mortal în județul Galați. Cum s-a petrecut evenimentul rutier

ro

23 Dec, 2022 08:18 1349 Marime text
Accident rutier . foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn bărbat de 55 de ani, care se afla întins pe șosea în dreptul unei case, a murit în județul Galați după ce a fost accidentat de o mașină. 

Potrivit IPJ Galați, la data de 22 decembrie 2022, la ora 17:54, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 24D, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia o persoană a decedat.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au constatat că cele sesizate, din păcate, se confirmă, iar din verificările preliminare au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 41 de ani, din satul Păun, comuna Bîrnova, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Bârlad, în interiorul localității Bursucani, a surprins și accidentat mortal un bărbat, cu vârsta de 55 de ani, care se afla întins pe partea carosabilă, în dreptul unui imobil, la km 22+400 de metri.

La testarea alcoolscop a conducătorul auto rezultatul a fost negativ. A fost condus la spital unde i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.


În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest tragic eveniment.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii