Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier mortal pe autostrada A 2 București-Constanța!

ro

16 Mar, 2024 16:31 1448 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 61, în zona localitățiiLehliu-Gară, județul Călărași, conducătorul unui autoturism a pierdut controluldirecției și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care o persoană a decedat, iar celelalte trei au fost transportate la spital, cu diferite leziuni.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către București, valorile de trafic fiind în ușoară creștere.


UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 61, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, unde un autoturism s-arăsturnat în afara carosabilului.
În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care o persoană a decedat, iar celelalte 3 au fost transportate la spital. Nu sunt probleme deosebite privind valorile de trafic.


Citește și:

Accident cu doi morți aproape de Mangalia, în 2018! Sentință definitivă la Curtea de Apel Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii