Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine nu muncește, nu gresește?! Păi greșește dacă nu gândește!

ro

13 May, 2023 00:00 1690 Marime text
  • Ca-ntr-un basm prost, primarul Vergil Chițac s-a trezit brusc din somn și a observat că toate neconformități reclamate de luni de zile pe șantierul de pe strada Ștefan cel Mare sunt reale!
  • Cum rămâne amirale, cu afirmația.. „cei care încearcă zilnic să stârnească valuri de nemulțumire pe Facebook și comentează negativ, folosesc „trucuri politice”?!
  • În proiectul pe care l-ați avut sub ochi și pe care l-ați semnat ca primarul... se arată negru pe alb că dalele trebuie instalate pe șapă de beton și trebuie adăugat chit de rosturi, ca să nu intre apa și la îngheț-dezgheț să se desprindă dalele
  • Mai grav este că nu doar pe Ștefan cel Mare lucrările s-au făcut de mântuială, ci în intreg orașul. Nicăieri, unde s-au montat dale, nu există șapă și nici chit de rosturi
  • Aveți încredere, că nota de plată se va regăsi în votul de anul viitor!
 
 

Constanța arată ca după razboi iar situația cerea măsuri drastice și urgente din partea autorităților de cel puțin jumătatate de an de când toate proiectele păreau încremenite.

Ca-ntr-un basm prost, primarul Vergil Chițac s-a trezit brusc din somn și a observat că toate neconformități reclamate de luni de zile pe șantierul de pe strada Ștefan cel Mare sunt reale!

Cum rămâne amirale, cu afirmația.. „cei care încearcă zilnic să stârnească valuri de nemulțumire pe Facebook și comentează negativ, folosesc „trucuri politice”?!

Astea sunt argumente demne de un primar?

Orice pretext veți mai inventa, nu există explicație viabilă, care să merite atenția celor care trăiesc sau își câștigă pâinea pe strada Ștefan cel Mare.

În proiectul pe care l-ați avut sub ochi și pe care l-ați semnat ca primarul... se arată negru pe alb că dalele trebuie instalate pe șapă de beton și trebuie adăugat chit de rosturi, ca să nu intre apa și la îngheț-dezgheț să se desprindă dalele.

Mai grav este că nu doar pe Ștefan cel Mare lucrările s-au făcut de mântuială, ci în intreg orașul. Nicăieri, unde s-au montat dale, nu există șapă și nici chit de rosturi.

Asta se numește incompetență.

Și chiar dacă refacerea pavajului se face pe banii antreprenorului, riscăm să pierdem finanțarea proiectului, așa cum s-a mai întâmplat...
Toate lucrările prost făcute vă vor ajunge din urmă.

Bulevarde, străzi, trotuare, parcări desenate, unități de învățământ, etc….

Ca să vă parafrazăm, „Aveți încredere"... nota de plată se va regăsi în votul de anul viitor!

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

2020 vs. 2023 Spiritul civic și conștiința Peninsulei au învins din nou!
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii