Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va fi anulat (documente)

ro

22 Oct, 2020 00:00 2909 Marime text
  • Ieri ar fi trebuit să se desfăşoară ultima probă, cea de interviu în cadrul concursului pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada", aflat în subordinea Consiliului Județean Constanța
  • Proba nu a mai avut loc, din cauza faptului că la etapa precedentă, cea de prezentare a proiectului de management, cei doi candidați rămași în concurs nu au obținut minim nota 7
  • Este vorba despre Șerban Cezar Gheorghiu, actualul director interimar al instituției de cultură și baritonul Cătălin Țoropoc de la Opera Națională din București și fost colaborator al Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța
  • Concursul va fi anulat


Ieri ar fi trebuit să se desfăşoară ultima probă, cea de interviu în cadrul concursului pentru desemnarea managerului Centrului Cultural Judetean Constanța "Teodor T. Burada", aflat în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Proba nu a mai avut loc, din cauza faptului că la etapa precedentă, cea de prezentare a proiectului de management, cei doi candidați rămași în concurs nu au obținut minim nota 7, potrivit dispozițiilor din art.19 din OUG 189/2008 privind managementul insitituțiilor publice de cultură, vezi secțiunea "documente".

În competiție rămăseseră Șerban Cezar Gheorghiu, actualul director interimar al instituției de cultură și baritonul Cătălin Țoropoc de la Opera Națională din București și fost colaborator al Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța.

Vă reamintim, social-democrata Nicoleta Bercaru s-a retras din competiția pentru ocuparea funcției de manager al Centrului Județean Cultural Theodor Burada iar dosarul de concurs al balerinei Elena Vasile de la Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski" a fost respins.
Concursul va fi anulat.

Șerban Cezar Gheorghiu va rămâne deocamdată director interimar până la organizarea unui nou concurs.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii