Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 5 de energie – partea a doua – ziua 13. 6 mai 2025. O zi de lună întunecată, care precede luna nouă de mâine

ro

06 May, 2024 14:04 685 Marime text
Valul 5 de energie – partea a doua – ziua 13
6 mai 2025
O zi de lună întunecată, care precede luna nouă de mâine.
Astăzi este o vreme bună pentru introspecție, stat în liniște în interior, observat ce este acolo (ce gânduri, emoții și senzații sunt) și antrenat lipsa reacției, în ciuda observațiilor.
 
Când stăm cu noi înșine o perioadă mai lungă de timp, avem o șansă să ne observăm repetițiile și automatismele. Descoperim că mental suntem păpușele ce ne învârtim în jurul acelorași povești (care ne fac rău), în jurul acelorași drame (în care cineva ne-a făcut ceva) și în jurul acelorași reacții (îmi plâng de milă, mă înfurii sau sunt iritată, nemulțumită că lucrurile nu sunt altfel).
 
Perioadele de Sărbători sunt ocazii speciale să putem sta cu noi înșine.
 
Putem să folosim aceste ocazii, sau le putem transforma în alte oportunități de socializare și consumerism.
 
Alegem în fiecare secundă ce este util și folositor pentru ficat (și fiere) sau ce face rău acestora. Și nu discutăm doar despre mâncare, ci și despre compania oamenilor în care ne aflăm sau locurile în care mergem.
 
La Webinarul de pe 16 mai vom prezenta informație foarte valoroasă despre calitatea hranei care ajută și susține zona ficat / fiere, mai ales despre grăsimile sănătoase și despre cele mai puțin favorabile.
Posibil să nu știți unele detalii despre acest subiect atât de controversat al grăsimilor. În ultimele luni, de când mă tot documentez despre dieta keto, despre popularitatea acesteia, vis-a-vis de dieta vegană sau fructariană, despre toate teoriile și detaliile practice implicate, am descoperit unele lucruri pe care le voi împărtăși la Webinar.
 
Cu ocazia acestor Sărbători, am putut constata practic unele dintre descoperirile făcute, mai ales cu privire la folosirea grăsimilor și a carbohidraților pe post de combustibil pentru corp.
 
Se pot observa multe când ai atenția focalizată pe interior și intenționezi să evaluezi comportamentele automatice și efectele acestora.
Astăzi este a doua zi de Paște, zi de odihnă și Sărbătoare, de continuare a introspecției și de echilibrare a energiilor. Ne ajută foarte mult luna întunecată, în tot procesul de mers în interior.
 
Să ne fie bine tuturor
 
Cu iubireArticol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii