Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce va livra Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ societatea Sen Engineering Solutions (document)

ro

01 May, 2018 00:00 3619 Marime text
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 - Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa a publicat numele societăţii care şi-a adjudecat contractul „Desalinizator la nava-şcoală «Mircea»“ - generator de apă tehnică“. Este vorba despre Sen Engineering Solutions SRL, valoarea contractului atribuit fiind de 164.500 de lei fără TVA.
 
Contractul constă în suplimentarea rezervei de apă dulce la bordul navei, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de igienă a echipajului pentru perioada de minimum opt zile de marş, fără a afecta stabilitatea navei în vederea reducerii costurilor cu aprovizionarea de apă în porturi.
 
Echipamentul va funcţiona pe principiul osmozei inverse. Echipamentul de desalinizare trebuie să asigure un debit de apă dulce produsă de minimum 1 mc/h la o puritate de maximum 500 ppm. TDS. Mai mult, echipamentul trebuie să fie racordat la instalaţia de apă tehnică a navei prin tubulaturi care să deverseze apa produsă în tancuri. Instalaţia de desalinizare trebuie să preia apa de mare şi să deverseze saramura peste bord. Echipamentul trebuie racordat la instalaţia electroenergetică a navei. Echipamentul trebuie să poată fi conservat/deconservat pe timpul perioadelor de staţionare la chei şi va trebui să funcţioneze în condiţii optime la înclinaţii ale navei de minimum 40 de grade. Asigurarea substanţelor necesare conservării şi deconservarii instalaţiei - minimum trei operaţiuni.
 
Furnizorul are obligaţia de a garanta că produsele livrate prin contract sunt în conformitate cu specificaţiile tehnice din caietul de sarcini, că produsele furnizate prin contract sunt noi, nefolosite, de ultimă generaţie şi încorporează toate îmbunătăţirile recente în proiectarea şi structura materialelor. De asemenea, furnizorul are obligaţia de a garanta că niciunul dintre produsele furnizate prin contract nu va avea vreun defect ca urmare a proiectului, a materialelor sau a manoperei sau a oricărei alte acţiuni sau omisiuni a furnizorului şi că acestea vor funcţiona în condiţii normale.
 
Perioada de garanţie acordată produselor de către furnizor este cea specificată în caietul de sarcini şi în certificatul de garanţie al fiecărui produs: cel puţin cinci ani pentru instalaţia de tubulaturi şi armăturile montate la bord şi cel puţin trei ani pentru generatorul de apă, inclusiv membrane, în condiţii normale de exploatare de la data livrării, montării şi punerii în funcţiune.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Tărăbuţă Octavian; Nan Laurenţiu; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Târşoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin.
 

Sen Engineering Solutions SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2008, firma are sediul în comuna Cumpăna. Capitalul social subscris, de 82.000 de lei, integral vărsat, este compus din 8.200 de părţi sociale. Cristian Anghel Sen este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu nouă salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 4.795.938 de lei şi un profit de 856.649 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zece salariaţi, cifră de afaceri de 6.453.495 de lei şi profit de 1.493.417 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii