Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii din contract Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța cumpără echipamente de specialitate de la AS Computer Craiova SRL! (DOCUMENT)

ro

20 Dec, 2023 12:19 857 Marime text
 
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 176.670,84 de lei – a fost atribuit companiei SC AS Computer Craiova SRL. 
  • AS Computer Craiova SRL câștigat, în trecut, și licitația organizată de Ministerul Afacerilor Interne pentru „Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă – SIIEASC“.
 
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“- UM 02192 Constanța achiziționează stație grafică de simulare și modelare și echipamente de scanare și imprimare -PSCD.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 176.670,84 de lei – a fost atribuit companiei SC AS Computer Craiova SRL
 
Despre AS Computer Craiova SRL
 
Potrivit termene.ro, AS Computer Craiova SRL are sediul social în Craiova, pe Calea București și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Craiova și Slatina.
 
Asociați cu părți egale sunt Carmen Cring Foamete și Dan Dumitrescu, ultimul fiind și administrator.
 
Carmen Cring Foamete mai apare și în Truecontab SRL, iar Dan Dumitrescu în AS Distribution SRL, ambele firme fiind din Craiova.
 
În 2022, AS Computer Craiova SRL a declarat opt angajați, profit peste 2,85 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 25,51 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, AS Computer Craiova SRL a încheiat mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se regăsesc Academia de Studii Economice București, Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj.
 
„Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă – SIIEASC“.
 
Conform profit.ro, compania a câștigat și licitația organizată de Ministerul Afacerilor Interne pentru furnizarea de echipamente pentru dotarea UAT-urilor în cadrul proiectului „Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă – SIIEASC“.
 
Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicației (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Obiectiv specific 2.3 Consolidarea aplicațiilor TIC pentru guvernare electronică, e‐learning, Actiunea 2.3.1 Consolidarea și asigurarea interoperabilității sistemelor informatice dedicate serviciilor de e‐guvernare tip 2.0 centrate pe evenimente din viața cetățenilor și întreprinderilor, dezvoltarea cloud computing guvernamental și a comunicării media sociale, a Open Data şi Big Data.
 
Obiectivele specifice ale proiectului:
 
Reducerea timpului necesar procesării tranzacțiilor informațiilor de stare civilă și a cheltuielilor de stocare a informațiilor pentru administrațiile locale și centrale legate de un număr de 5 servicii, pentru cele 4 evenimente primare de viață: naștere, căsătorie, divorț, deces;
 
Creșterea gradului de interoperabilitate a sistemelor centrale și locale care prelucrează informații de stare civilă specifice serviciilor corelate cu cele 4 evenimente de viață primare;
 
Eliminarea redundanțelor informaționale existente în sistemele locale și centrale care prelucrează informații de stare civilă;
 
Digitizarea documentelor de stare civilă emise în ultimii 100 de ani, aferente evenimentelor de viață primare: naștere, căsătorie, divorț, deces;
 
Stocarea electronică și gestiunea arhivistică a documentelor digitizate;
 
Creșterea nivelului de colaborare și comunicare între comunitățile locale și instituțiile publice în problematica stării civile;
 
Punerea în aplicare a serviciilor G2C/G2G prin implementarea suportului necesar dezvoltării serviciilor electronice ce au la bază informații primare de stare civilă.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Tulcea
AS Computer Craiova SRL va dota cu echipamente IT noua școală din Jijila (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii