Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța contractează servicii de reparații la amfiteatrele și sălile de curs din pavilionul C. Valoarea ajunge la aproape 9 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

06 Dec, 2023 17:00 952 Marime text
  • Firma câștigătoare este Ovo Design Furniture Group SRL
  • Conform termene.ro, societatea are sediul pe Șoseaua Banatului nr. 1, Chitila, județul Ilfov. Obiectul de activitate este „fabricarea de mobilă n.c.a.”, iar anul fondării este 1995
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a organizat o licitație deschisă, în cadrul căreia a atribuit contractul „lucrări de reparații curente (inclusiv dotări) la amfiteatre și săli de curs din pavilionul C”.
 
Valoarea contractului este de 8.788.064,33 de lei, fără TVA.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai scăzut preț.
 
Durata contractului se întinde pe o perioadă de trei luni.
 
Firma câștigătoare este Ovo Design Furniture Group SRL.
 
Contractul dintre societate și Academia Navală a fost încheiat pe 24 noiembrie 2023, iar pe 4 decembrie a fost publicat în SEAP.
 
Despre Ovo Design Furniture Group SRL
 
Conform termene.ro, societatea are sediul pe Șoseaua Banatului nr. 1, Chitila, județul Ilfov. Obiectul de activitate este „fabricarea de mobilă n.c.a.”, iar anul fondării este 1995.
 
În ultimul an, Ovo Design Furniture Group SRL a raportat o cifră de afaceri egală cu 38.134.160 de lei, un profit egal cu 1.021.390 de lei și o medie de 226 de salariați.
 
Conform termene.ro, denumirea veche a firmei a fost Carpați Modern Furnitura SRL.
 
Asociații Ovo Design Furniture Group SRL sunt Iforas Limited (din Cipru) și Nicolae Cincă.
 
Administratorul este Panait – Niky Danielopol.
 
Conform sursei menționate, singura firmă în funcțiune în care mai este prezent Nicolae Cincă este Moara cu noroc gogoșari SRL. De partea cealaltă, Panait – Niky Danielopol mai apare în societățile radiate Mobilier Ovo Design SRL, Interchitila SRL, Montana M.M. SRL, Fara SRL și Bratia Decor SRL.
 
Ovo Design Furniture Group SRL a câștigat 79 de contracte publice cu Banca Națională a României, Arhicele Naționale, Administrația Prezidențială, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, ș.a.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ a bătut palma cu Dacor Plast SRL! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii