Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ a bătut palma cu Dacor Plast SRL! (DOCUMENT)

ro

18 Nov, 2023 16:04 958 Marime text
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 398.857,99 de lei (aprox. 80 mii euro) – a fost atribuit companiei Dacor Plast SRL, cu sediul pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța.


Academia Navală „Mircea cel Bătrân“- UM 02192 Constanța achiziționează lucrări de demolare pavilion S - Turn de apă.


Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 398.857,99 de lei (aprox. 80 mii euro) – a fost atribuit companiei Dacor Plast SRL, cu sediul pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța.


Despre Dacor Plast SRL

Conform platformei termene.ro, Dacor Plast SRL a fost fondată în 2003, are sediul pe Șoseaua Mangaliei, din Constanța și este specializată în fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții.

Firma este controlată de Camelia Murariu și Ioan – Dan Murariu.


Ioan – Dan Murariu este și administratorul societății.

Conform termene.ro, el mai apare în Htwood Distry SRL, iar Camelia Murariu este prezentă și în HTW Lasercut & 3D Printing SRL.

Dacor Plast SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Clubul Sportiv Școlar nr.1 Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, Ministerul Apărării, dar și Comuna Castelu (Consiliul Local Castelu).


Dacor Plast SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 13.514.539 de lei, un profit egal cu 4.152.043 de lei și în medie a avut 14 angajați.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Peste 940 milioane lei
Iată ce vizează cel mai recent contract semnat între ABADL și firma care se va ocupa de reducerea eroziunii costiere de pe litoral


Licitație de opt milioane de euro pentru Centrala Nuclearelectrică Cernavodă! (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii