Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Mărțișorului sărbătorită de Direcția Generală Anticorupție și Corpul Național al Polițiștilor

ro

02 Mar, 2020 15:26 1467 Marime text
„Primăvară cu multe petale de fericire!”, le-au urat împreună ofițerii Direcției Generale Anticorupție și reprezentanții Corpului Național al Polițiștilor, doamnelor și domnișoarelor din Ministerul Afacerilor Interne, pe care, ca în fiecare an la începutul primăverii, au ținut să le „surprindă în flagrant” cu mărțișoare și felicitări.

Echipele de „flagrant” au „descins” de această dată la sediul central al Ministerului Afacerilor Interne, oferind minunatelor noastre colege zâmbete și urări calde pentru o primăvară minunată.

Colegele polițiste din cadrul Direcției Generale Anticorupție, partenere desăvârșite în activitatea profesională, au primit, la rândul lor, flori și felicitări din partea colegilor din cadrul Serviciului Prevenire.

Adresată femeilor, în semn de recunoaștere și recunoștință pentru rolul educativ esențial în viața familiei și a societății, activitatea ofițerilor Direcției Generale Anticorupție, în parteneriat cu Corpul Național al Polițiștilor, este și una de conștientizare cu privire la contribuția acestora în formarea culturii integrității.

Fiindcă este întotdeauna o bucurie să surprindem în flagrant zâmbetul minunat al femeii, urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor O primăvară frumoasă cu multe motive de fericire!

Sursa foto: DGA 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii