Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine susține interviul. Consilierul pe comunicare al primarului Chițac preia funcția de director al Direcției Logistice(DOCUMENTE)

ro

18 Aug, 2022 13:09 1847 Marime text

 
  • Alin Cezar Vintilă a reușit să obțină după contestație 70,82 de puncte la concursul pentru funcția de director al Direcției Logistice din cadrul Primăriei


Alin Cezar Vintilă, consilierul cu atribuții de comunicare al primarului Chițac, coordonator al Biroului de presă din Primăria Constanța și președintele Fundației „Pontica” înființată de Consiliul Local Municipal a reușit să obțină după contestație 70,82 de puncte la concursul pentru funcția de director al Direcției Logistice din cadrul Primăriei, vezi secțiunea „documente".

Inițial la concurs s-au mai înscris și George Nicolae, fost inspector ANAF Constanța și delegat interimar la conducerea Direcției Logistice și Burcea Alexandru-Mirel, un tânăr om de afaceri.

După proba scrisă niciunul dintre cei trei candidați nu a obținut punctajul minim pentru a merge mai departe, vezi secțiunea „documente”. Unul dintre candidați nu s-a mai prezentat iar un altul o fost notat cu 0 puncte. Cel de-al treilea a obținut 68,58 de puncte.

Ultimul, adică Vintilă a depus contestație în termen de 24 de ore de la comunicarea rezultatelor.
 
Interviul candidatului admis va avea loc mâine. Dacă va trece și de această probă, Vintilă devine director la Direcția Logistică din cadrul municipalității și renunță la calitate de consilier al primarului pe comunicare.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii