Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frigul e prezent, dar pregătirile de iarnă abia încep CFR pune geamuri termopan în clădirile sucursalei din Constanţa (document)

ro

23 Sep, 2014 00:00 3508 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a scos la licitaţie deschisă un contract pentru „înlocuit tâmplărie cu PVC sau aluminiu şi geam termopan la clădiri pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa“. Valoarea estimată a contractului este de 217.483 de lei, urmând ca lucrările să se desfăşoare pe o durată de 60 de zile, începând de la data atribuirii contractului.
 
Anunţul implică un contract de achiziţii publice pentru lucrări de instalare de tâmplărie nemetalică, „înlocuire tâmplărie cu PVC sau aluminiu şi geam termopan la clădiri pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa conform caietului de sarcini şi a anexelor acestuia“.
 
Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente este 9 octombrie, ora 10.00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 octombrie, ora 10.00. Ofertele se vor deschide tot pe 13 octombrie, la ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa, de pe aleea Albăstrelelor.
 
Aşadar, dacă nu vor exista contestaţii, lucrările de instalare de tâmplărie nemetalică vor începe abia în luna octombrie şi se vor încheia în luna decembrie. Angajaţii CFR SA vor fi nevoiţi să rămână un scurt timp fără geamuri chiar în anotimpul rece, până când se vor executa lucrările.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii