Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri estimate la peste 19 milioane de lei Zeci de locomotive ale CFR Marfă SA, scoase la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)

ro

09 Mar, 2024 16:46 4670 Marime text
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța vinde la licitație 33 de locomotive deținute de Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA. Valoarea celor 33 de locomotive este de 19.200.794 lei.


Intro. Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de societatea Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA.

Licitația va avea loc pe data de 21 martie 2024, ora 13.00, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 312 A.

Participanții la această licitație vor putea cumpăra 33 de locomotive, care se află în conservare în spații deschise. Valoarea celor 33 de locomotive este de 19.200.794 lei.


Pentru aceste bunuri a fost instituit gaj în favoarea DGAMC București în baza procesului-verbal de sechestru asigurator pentru bunuri mobile nr. 8090/27.03.2020.

Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.


Despre Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA


Înființată în anul 1998, compania are sediul social pe bulevardul Dinicu Golescu, nr. 38 din București și se ocupă de transporturi de marfa pe calea ferată. Compania este deținută de
Statul Roman prin Ministerul Transporturilor. Administratorii Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA sunt: Niculaie Bordei, Mirela Delia Ștefănescu Cebanu, Violeta Constantin, Andreea-Ioana Deac, Marilena Gubendreanu, Alexandru-Ioan Șerbănescu și Alexandru Susai.


În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 689.895.001 lei și o pierdere de 153.305.070 lei. De asemenea, în anul 2022, compania a avut 3.246 de salariați.


Potrivit termene.ro, Statul Roman prin Ministerul Transporturilor mai este acționar în: Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători - CFR - Călători SA, Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA, Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM SA.


Niculaie Bordei mai este asociat în: Global Biz Exchange SRL, Linirom Impex SRL, Servagromec Mureț SA. La rândul său, Mirela Delia Cebanu Ștefanescu este asociată în:
Mirex Import Export SRL. De asemenea, Andreea-Ioana Deac este asociată în Digital Mix Solutions SRL, B.T.T.PERLA Costineștiului SA. Marilena Gubendreanu deține întreprindere individuala Gubendreanu Marilena Intreprindere Individuală.
Numele lui Alexandru-Ioan Șerbănescu apare în Alse Maia Consulting SRL. Alexandru Susai deține întreprindere individuală Susai Alexandru Întreprindere Individuală.


În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:

Un teren agricol, deținut de Revargo Agricultură SRL, scos la mezat de ANAF Constanța (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii