Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:22 31 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Vagoane de marfă ale Societății Naționale de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA, scoase la licitație (DOCUMENT)

ro

21 Dec, 2022 13:57 1264 Marime text
 Vagoane
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa Serviciul Executare silită PJ anunţă că, în ziua de 10 ianuarie 2023 ora 11,00, în localitatea Constanța, bd. Tomis, nr. 312A, Sala de sedinte etaj 5, se vor vinde la licitație mai multe bunuri mobile, proprietatea debitorului Societatea Națională de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA, Bucuresti.
 
Este vorba despre următoarele bunuri:
196 vagoane de marfă, ce necesită reparații/revizii la echipamentele de rulare, supensie tracțiune-legare –ciocnire și frânare, necirculabile cu stare de defectare.
În cazul acestora a fost instituit gaj în favoarea DGAMC Bucuresti în baza Procesului Verbal de sechestru asigurator pentru bunuri mobile nr. 8090/27.03.2020.
 
Vagoanele au fost fabricate în perioada 1975 – 1999.
 
Cei interesati în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitatie ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente:
a) oferta de cumpărare;
b) dovada plății taxei de participare sau a constiturii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
Despre Societatea Națională de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA, Bucuresti.
 
Potrivit datelor furnizate de confidas.ro, platformă interogată la data de 21 decembrie 2022,  Societatea Națională de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA a fost înființată în anul 1998 și are sediul în București, strada Dinicu Golescu.

 
Pentru anul 2021 a raportat cifră de afaceri de 512.507.150 RON, pierdere de -351.759.979 RON și 3904 angajați.
 
Unic acționar este Statul Roman prin Ministerul Transporturilor.

Administratori   și auditori sunt Balan Alina Magdalena  - administrator/MembruînConsiliul de Administratie, Bdo Audit Srl  auditor, G5 Consulting SRL auditor, Cebanu Ştefănescu Mirela Delia administrator/PresedinteConsiliu De Administratie, Frăsinoi Mihai    director/Director General ,  Matei Mihai Andrei  - administrator/ Membru în Consiliul de Administratie, Pop Iuliana Adriana - administrator/ Membru în Consiliul de Administratie, Țopa Laura Elena - administrator/ Membru în Consiliul de Administratie, Constantin Violeta administrator/Membru în Consiliul de Administratie , Gubendreanu Marinela administrator/MembruînConsiliul de Administratie, Ilie Adriana Gabriela administrator/MembruînConsiliul de Administratie, Daniel Apostolache director.

În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 Compania Societatea Națională de Transport Feroviar de marfă CFR Marfă SA, Bucuresti a încheiat 29 contracte de achiziții publice in valoare totală de 740.919.107,68 RON.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii