Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu o sumă mică, mică, de tot Firma lui Mazăre, Constantinescu şi Strutinski, pe lista datornicilor la buget

ro

01 Aug, 2012 02:26 3630 Marime text

datorii_Nicusor_Constantinescu_16.jpgPe lista marilor datornici la bugetul de stat, dată publicităţii de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, regăsim o serie de companii constănţene care înregistrau obligaţii restante la bugetul de stat la data de 30 iunie.

Cu o datorie de 4.094.675 lei, societatea Argos SA a primit din partea fiscului înlesniri la plata acesteia.
Pe listă regăsim şi Grup Servicii Petroliere SA, care are o datorie de 517.657 de lei către bugetul de stat. Cu toate acestea, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a acordat societăţii Grup Servicii Petroliere înlesniri la plată.

Şi societatea Neptun SA a primit înlesniri la plata datoriei de 309.020 lei. Lista neagră a fiscului continuă cu Schenker Romtrans SA, care a acumulat o datorie de 12.500 de lei la bugetul de stat. Firma abonată la mai multe contracte acordate de Primăria Constanţa, Search Corporation SA, a acumulat şi ea o datorie de 1.786.315 lei. Dacă cererea de compensare a societăţii Schenker Romtrans SA este încă în curs de cercetare de către inspectorii fiscului, în cazul societăţii Search Corporation SA s-a început procedura de executare silită.

Pe lista contribuabililor cu datorii se numără şi societatea Servicii Energetice Dobrogea SA - cu o datorie de 10.428.761 lei, în cazul căreia, de asemenea, s-a început procedura de executare silită. De pe lista neagră a fiscului nu lipseşte nici societatea Tutun şi Ziare, cu o datorie de 13.042 lei către bugetul de stat, în cazul căreia s-a început procedura de executare silită. Menţionăm societatea Tutun şi Ziare este deţinută de SC Conpress Group SRL, ai cărei acţionari sunt Radu-Ştefan Mazăre, Nicuşor Constantinescu şi Sorin Strutinsky. De altfel, Tutun şi Ziare a apărut pe lista datornicilor şi anul trecut. Reţeaua Tutun şi Ziare s-a dezvoltat în toată ţara, existând societăţi cu acest nume, avându-l ca asociat pe Strutinsky, în Botoşani, Neamţ şi Bacău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii