Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul intre GSP si Rusia, o certitudine

ro

16 Dec, 2009 01:20 5791 Marime text
decupaj_gabriel_comanescu.jpgGabriel Valentin Comănescu, preşedintele consiliului de administraţie al GSP SA, a fost împuternicit să semneze contractul cu Stroygazmontazh, dar şi orice alte documente aferente acestuia

În Monitorul Oficial nr. 6228 din 14 decembrie a.c. a fost publicată decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societăţii Grup Servicii Petroliere SA referitoare la construcţia conductei marine de gaze Dzhubga - Lazarevskoe - Sochi.

Întrunirea AGEA a avut loc pe 9 octombrie a.c., la punctul de lucru din Pipera Tunari al GSP SA. Preşedintele adunării a fost ales Valentin Gabriel Comănescu, iar secretar general Liviu Runcan. La AGEA au participat acţionarii SC Upetrom Group Management SRL, SC RCI Grup de Consultanţă SRL şi Gabriel Valentin Comănescu, întrunind 100% din acţiunile Grup Servicii Petroliere.

gabriel_comanescu.jpg„Se aprobă încheierea de către SC Grup Servicii Petroliere SA a unui contract cu o valoare de 269.285.714 USD privind construcţia conductei marine de gaze Dzhubga - Lazarevskoe - Sochi cu Stroygazmontazh, o societate cu răspundere limitată cu sediul în Rusia (...)", se arată în Monitorul Oficial. Acelaşi document spune că Gabriel Valentin Comănescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al GSP SA a fost împuternicit să semneze contractul cu ruşii, dar şi orice alte documente aferente acestuia. Împuternicirea lui Comănescu a fost semnată, potrivit Monitorului Oficial, de către Fănel Hahui, directorul general al companiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii