Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie, urmărită cu focuri de armă de polițiști. Șoferul a fost rănit

ro

24 Nov, 2019 14:23 1039 Marime text

Poliţiştii ialomiţeni au fost nevoiţi să tragă 13 focuri de armă pentru a opri o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie, care a ajuns pe teritoriul judeţului Brăila în încercarea de a scăpa de oamenii legii, iar în final şoferul autoutilitarei a lovit o autospecială a IPJ Brăila şi apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Brăila, agenţii Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi de către poliţiştii ialomiţeni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, să le acorde sprijin, întrucât o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie nu a oprit la semnalul regulamentar, efectuat pe raza judeţului Ialomiţa.

Urmărirea a continuat pe raza comunei brăilene Viziru, pe DE 584, iar la ieşirea din localitate şoferul autoutilitarei în cauză, deşi a observat că una dintre autospecialele de poliţie, care avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, se angajase în depăşirea sa, a virat stânga şi a lovit-o cu intenţie.

În urma impactului, şoferul urmărit a pierdut controlul asupra vehiculului şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp. A rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 46 de ani din judeţul Buzău, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, în vehicul se mai aflau doi pasageri, ambii din judeţul Buzău, care au fost conduşi la audieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii