Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bicicilist rănit într-un accident rutier în care a fost implicat un șofer drogat

ro

03 Sep, 2023 10:11 690 Marime text
Un biciclist a fost rănit într-un accident rutier în care a fost implicat și un șofer drogat. 

Potrivit IPJ Olt, la data de 2 septembrie 2023, în jurul orei 16:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 703D, în comuna Topana, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Scornicești.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Bradu, județul Argeș și un biciclist, respectiv un bărbat de 46 de ani, din comuna Topana, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de un elicopter SMURD.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar biciclistul nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la unitatea spitalicească pentru stabilirea alcoolemiei“ - au mai precizat reprezentanții IPj Olt.


Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„Conducătorul auto a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv: T1B THC și T3C KET.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

Citește și: 

Accident în SuceavaCopil de patru ani, aflat pe un moped, rănit. Conducătorul mopedului, băut, drogat și fără permis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii