Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cluj. Un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina printre mormintele unui cimitir

ro

23 Apr, 2022 17:00 1591 Marime text
Imagine de la accident, foto: monitorulcj.ro

Un accident neobișnuit a avut loc în cursul zilei de 21 aprilie în localitatea clujeană Aghireșu-Fabrici, în urma căruia un bărbat în vârstă de 49 de ani a ajuns la spital.

Potrivit monitorulcj.ro, un șofer băut a pierdut controlul autoturismului, a ieșit în decor și a fost proiectat cu mașina într-un cimitir situat în zonă. Polițiștii au descoperit că bărbatul avea permisul reținut, iar în momentul accidentului era beat, având o concentrație de 1,19 mg/l alcool în aerul expirat. 
 

„La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 21.40, la intersecția DJ108C și DC140A, în localitatea Aghireșu-Fabrici a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia a rezultat rănirea conducătorului auto și avarierea autoturismului acestuia.

Din primele verificări, bărbatul de 49 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul ieșind în decor, iar ulterior fiind proiectat în interiorul unui cimitir situat în zonă. Polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Huedin l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,19mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările derulate în continuare au condus la stabilirea faptului că acesta avea permisul de conducere reținut”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 


Totodată, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii