Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din sudul județului A început să ningă in județul Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

30 Nov, 2021 11:46 5380 Marime text
Iarna începe să își intre în drepturi în ultima zi din luna noiembrie.

Imaginea județului Constanța, la 5 km de localitatea Viișoara, s-a schimbat în doar câteva minute,după ce au început să cadă primii fulgi de nea. 

Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din sudul județului. 

Amintim că, Administrația Națională de Meteorologie a mai emis o atenționare nowcasting de tip cod galben în intervalul 30 noiembrie, ora 10 – 30 noiembrie, ora 20.00, cu intensificări ale vântului în: Dobrogea, sud-vestul Olteniei, în Carpații Meridionali și de Curbură la altitudini de peste 1500 m.

În intervalul menționat, în Dobrogea, precum și în vestul și sud-vestul Olteniei vântul va avea intensificări, cu rafale cuprinse între 55 și 75 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și la altitudini de peste 1500 m în Carpații Meridonali și de Curbură, cu viteze ce vor depăși 75...85 km/h și va ninge viscolit.

ANM a emis și un Cod Portocaliu, valabil în intervalul 30 noiembrie, ora 12 – 30 noiembrie, ora 18 intensificări puternice ale vântului în zona de litoral a județului Constanța, cu  intensificări puternice ale vântului în zona de litoral a județului Constanța .  

În după-amiaza și seara zilei de marți (30 noiembrie), în zona de litoral a județului Constanța vor fi intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 80...90 km/h.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii