Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI Efectivele MAI au desfășurat intervenții în zone afectate de ninsoare

ro

20 Jan, 2024 10:18 705 Marime text
În contextul fenomenelor hidrometeorologice prognozate, la nivelul structurilor Ministerului Afacerilor Interne au fost luate măsuri pentru a asigura intervenția rapidă în sprijinul cetățenilor. Pe parcursul nopții nu au fost înregistrate situații de urgență deosebite.
 
Efectivele MAI au desfășurat intervenții în 8 localități, din 7 județe ( BN, DB, HD, HR, MM, MS și NT) unde s-a intervenit atât pentru evacuarea apei din 26 de curți, 2 anexe gospodărești, 3 beciuri, cât și pentru degajarea a 2 copaci prăbușiți pe carosabil.
 
Potrivit MAI, polițiștii au fost mobilizați pe drumurile cu probleme pentru a fluidiza circulația și pentru a oferi sprijin conducătorilor auto. De asemenea, pe 5 tronsoane de drumuri naționale ( DN 12/HR, DN 12C/NT, DN 15/HR, DN 15/NT și DN 17/BN), traficul rutier a fost temporar blocat din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil.
În acest moment, circulația se desfășoară în condiții de iarnă.
 

„La nivel național, situația este monitorizată prin Centrul Național de Conducere Integrată care funcționează la nivelul MAI. Orice situație de risc pentru cetățeni va fi semnalată în cel mai scurt timp, astfel încât să se poată ști în orice moment unde este nevoie de sprijinul echipelor de intervenție“ - au mai precizat reprezentanții MAI.

Citește și: 

Se circulă în condiții de iarnă în județul Constanța! În ce zone acționează drumarii (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii