Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR Infotrafic Situația traficului la ora 06-20

ro

21 Mar, 2024 09:19 324 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui eveniment rutier.
 
Sunt precipitații sub formă de ninsoare, cu strat subțire de zăpadă frământată pe carosabil, în județul Brașov, pe DN 1 Brașov – Predeal, DN 1A Brașov – Cheia, DN 13 Măieruș – Rupea și DN 73A Predeal – Râșnov.
Se circulă în condiții de iarnă, fără precipitații la această oră, și pe raza județului Harghita, pe DN 12C (Lacu Roșu) și pe DN 15 (Borsec).
Se acționează cu utilaje pentru curățarea suprafeței de rulare.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații izolate sub formă de ploaie slabă, cu vizibilitate bună.
 
Adaptați viteza la condiții meteo-rutiere, măriți distanța de siguranță între autovehicule, asigurându-se foarte bine înainte schimbarea direcției, evitați manevrele riscante, adoptați o conduită preventivă pe tot parcursul deplasării!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii