Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteo Constanța Lapoviță și ninsoare la Constanța. Autospeciale cu sărăriță, pregătite să acționeze

ro

19 Jan, 2024 14:50 1346 Marime text
foto: Primăria Constanța După ce astăzi ne-am bucurat de temperaturi de primavară, în a doua parte a zilei cerul se va înnora treptat și vor fi precipitații sub formă de ploaie, care spre dimineață se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări noaptea (rafale, în general de 45-55 km/h). Temperatura minimă va fi de 1-2 grade.

Mâine, valorile termice vor fi mult mai scăzute. Cerul va avea înnorări temporare ziua, când va mai ninge, în general slab. Stratul de zăpadă ar putea fi de până la 5 cm, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări de 45-55 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1...2 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade.

Având în vedere răcirea bruscă a vremii și posibilitatea formării poleiului, 9 autospeciale cu sărăriță vor fi pregătite din această seară să acționeze pe poduri, pe străzile aflate în rampă, sensuri giratorii și bulevarde, dar și pe liniile mijloacelor de transport în comun. De asemenea, utilajele cu lamă vor fi pregătite pentru a degaja zăpada, dacă va fi cazul.

Facem din nou apel la conducătorii auto care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922
  • Dispecerat Biroul Protecție Civilă– 0737552271.


Citește și:

ANMAvertizări meteo de vreme rea! Sunt așteptate precipitații și intensificări ale vântului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii